1 ltr. Rabarber opgietconcentraat - EXTRA GECONCENTREERD
De Rabarber plant wordt gekweekt vanwege zijn eetbare delen. Rabarber staat al meer dan 5000 jaar bij de mens in de belangstelling, in het begin echter alleen als geneesmiddel. De Chinezen hebben dit gewas, uit de Aziatische steppen, als eerste in cultuur gebracht. Omstreeks 1600 ontdekte John Gerard, hofbotanicus van de Engelse koning Charles I, dat de stelen gegeten kunnen worden. Het duurde echter tot ver in de achttiende eeuw, voordat rabarber als groente een grotere bekendheid kreeg. In Nederland en België vindt de teelt vanaf ongeveer 1900 plaats.
Klanten kochten ook
Etherisch
1 ltr. Bloedsinaasappel opgietconcentraat - EXTRA GECONCENTREERDDe bloedsinaasappel, of wijnsinaasappel, in Vlaanderen bloedappelsien of moro-appelsien genoemd, is een soort sinaasappel die binnenin rood is. Er bestaan twee typen, de volbloed (schil en vruchtvlees rood) en de halfbloed (alleen…
- 1 ltr. Opium opgietconcentraat - EXTRA GECONCENTREERD
Opium is het ingedroogde melksap van de opiumpapaver of slaapbol, dat een aantal alkaloïden bevat waarvan de bekenste codeïne en morfine zijn. Al in de oudheid was bekend dat opium niet alleen pijn kon bestrijden maar ook een…
- 1 ltr. Cactus opgietconcentraat - EXTRA GECONCENTREERD
Een bijzondere verfrissende en bloemige parfum.